lanyok Peti bácsi fontos dolgai  

Nyitólap  
Osztály  
Comenius  
Órarend  
Matek  
Fizika  
Informatika  
GeoGebra  
Kéktúra  
Geocaching  
Kerékpár  
Zene világnapja  
Zenei tábor  
Triola  
Wekerlei zenés  
vasárnapok  

Fotók  
Mentor  
  
Zenészként szívesen vállalkozok különféle fellépésekre, szívesen megyek segíteni a Schweitzer Zenekarba (Óbuda), vagy a Koncertmuzsika Zenekarba (I. kerület).
Külön öröm számomra, hogy lánykáim is szívesen muzsikálnak. A profiszámba menő fuvolázásuk mellett mostanában gitározástól, éneküktől öröm otthon lenni.

2009-ben létrehoztuk a Triola Fúvósegyüttest Simándi Évával (fuvola) és Sáska Gáborral (fagott). Szívesen megyünk iskolákba Alternate Text - Egér hatására megjelenik hangszerismertetőt tartani, vállalunk különféle rendezvények zenei aláfestését (esküvő, egyéni rendezvény, kiállításmegnyitó, ...). Több helyszínen vállaltunk már önálló hangversenyeket. A hangversenyeken mindig rövid bevezetőt mondunk a művekhez, hogy segítsük annak befogadását.
Legnagyobb élményünk a Bach Háromszólamú invencióinak az együttesre való átültetése, majd a Goldberg-variációk játszása. Ebből később önálló estet is készítettünk: „Szereti Ön Bachot?” A kis képecske is ehhez emlék.
Azóta több, különböző témájú hangversenyünk született: Triolával a klasszika korában, Zenei utazás korokon át, A Francia Hatok, Szórakozás korokon át a Triolával, ...

Az együttes honlapja itt található. Elkészítéséért Tóth Attila barátomat illeti a köszönet.

Következő koncertjeink:

Jelenleg nincsen koncert.

Kottalapok munkához:
  • 5x3 soros A4-es üres papír.
  • 4x3 soros A4-es üres papír.
  • Sima, A4-es üres papír.